Nieuwsbrief – juli 2022

Medewerker stelt zich voor

“De waardering vanuit AQ Group is gewoon gigantisch groot en dat vind ik nog het meest belangrijke”

In deze nieuwsbrief willen wij graag Patrick de Rouw aan u voorstellen. Patrick is 10 jaar geleden begonnen als project engineer voor de divisie AQ airquality en is al snel daarna de functie van magazijnbeheerder gaan bekleden.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Heel vroeg in de ochtend zorg ik ervoor dat ik als eerste aanwezig ben om het magazijn te openen. Ik zet alles klaar voor de jongens die hun materialen op komen halen alvorens zij naar hun project gaan. De overige uren spendeer ik aan het inkopen van materialen zodat de voorraad op orde is, keuren van gereedschap en inkomende goederen verwerken.

Hoe vind je het om te werken bij AQ Group?

Ik vind het super om voor en bij de AQ te werken anders hou je het ook niet zo lang vol denk ik. En waarom? Ik denk dat het toch te maken heeft met de collega’s. Leuke groep, zowel binnen op kantoor als de buitendienst. Ik zit overal eigenlijk wel tussenin en met elke afdeling heb ik wel iets mee te maken. Ik vind het leuk om de verbindende factor te zijn.

Wat is het verschil tussen andere bedrijven en hier?

Bij AQ Group doen ze bijzonder en specialistisch werk waar ik voorheen niets van af wist en het is ook belangrijk werk. En in de afgelopen tien jaar zijn we enorm gegroeid. Ik heb dat nog niet bij andere bedrijven waar ik heb gewerkt meegemaakt. Die groei merk je ook in het magazijn, het zijn elke keer uitdagingen om meer ruimte te creëren en materialen kwijt te kunnen.

Wat heb je geleerd bij AQ Group?

Ik heb geleerd om zelfstandig te werken maar ook samen te werken. Ook de technische werkzaamheden die wij allemaal uitvoeren heb ik geleerd. Eigenlijk best heel breed en dat kan ik ook weer toe passen nu ik binnen in het magazijn ben. Ik weet precies wat de jongens mee moeten hebben. Dus als zij mij bellen met wat ze aan het doen zijn dan kan ik de materialen die daarbij horen alvast klaarleggen.

Wat betekent het voor jou om bij AQ Group werkzaam te zijn?

Dat ik gewoon een hele goede en stabiele baan heb. En dat betekent heel veel voor mij en dat heeft zijn uitwerking op alle fronten. De waardering vanuit AQ Group is gewoon gigantisch groot en dat vind ik nog het meest belangrijke. Ik ben wel van plan om hier nog vele jaren te blijven werken!