Nieuwsbrief – juli 2022

De VSK was een groot succes!

Met ons AQ Group team stonden wij op de 25ste editie op de Vakbeurs voor de installatietechniek (VSK) in de Jaarbeurs waar de nieuwste systemen, technieken en producten op het gebied van verwarming, sanitair, klimaat en koudetechniek gepresenteerd werden.

We hadden een bijzondere stand waarin wij naast de bekende technieken ook onze duurzame oplossingen presenteerden op het gebied van lucht-, waterbehandeling en koeling. Zo hebben wij op de beurs de AQ Circle-R filter gepromoot, het eerste circulaire filter voor in luchtbehandelingskasten.

Bezoekers waren vooral onder de indruk van de diversiteit van onze disciplines. Waren wij bij hen bijvoorbeeld vooral bekendheid met onze oplossingen op het gebied van luchtbehandeling, zagen ze nu ook de oplossingen die wij kunnen bieden op het gebied van koeling. Dat alles vanuit één hand kan worden aangeboden en uitgevoerd, oftewel het one-stop-shopping concept, werd gezien als een groot voordeel.

Wij willen alle opdrachtgevers bedanken voor hun bezoek aan onze stand en wij hopen ze graag weer te verwelkomen over twee jaar.

Wist u dat wij 13, 14 en 15 september op de Installatie vakbeurs Hardenberg 2022 staan? Binnenkort kunt u zich gratis aanmelden!