Nieuwsbrief – juli 2022

AQ Group heeft een nieuwe slogan!

Misschien was het u al opgevallen maar onze slogan is gewijzigd. Met de komst van AQ Cooling was het tijd voor een slogan die aansloot bij het meer omvattende dienstenpakket. Na de nodige brainstormsessies is de volgende slogan ontstaan:

AQ Group, your dedicated partner in water, air and cooling.

Dedicated

Want dat zijn wij, toegewijd aan onze opdrachtgever. Met alle oplossingen die wij bieden, willen wij onze klanten ontzorgen. Ontzorgen qua technieken, ontzorgen qua service, wij zijn toegewijd aan onze klant. Ook onze nieuwste tak AQ Construct is speciaal hiervoor opgericht.

Your partner

En dat doen wij in samenwerking. Want het gaat niet alleen, om de behoeften van onze klanten te kunnen weten en daarop in te kunnen spelen, moeten we met hen samenwerken. Oftewel een partner zijn.

Water, air and cooling

Klimaat technische oplossingen voor water, lucht en koeling, daar zijn we sterk in en daar bieden wij (duurzame) oplossingen voor aan.

De slogan is op alle digitale uitingen van ons gewijzigd maar In het kader van duurzaamheid hebben wij wel besloten om niet in één keer de bestickering van alle bedrijfsbussen te wijzigen en om niet alle visitekaartjes meteen te vervangen.