Nieuwsbrief – juni 2023

AQ Cooling op cursus bij Rhoss in Italië

Als distributeur van koelmachines en warmtepompen begrijpen we bij AQ Cooling het belang van voortdurende ontwikkeling en het bijhouden van de nieuwste trends. Om die reden heeft ons commerciële team onlangs een cursus gevolgd bij Rhoss in Italië, waar we niet alleen onze kennis hebben bijgeschaafd, maar ook inzichten hebben opgedaan over de nieuwste ontwikkelingen zoals de toepassingen met propaan.

Tijdens deze cursus heeft het team interessante presentaties bijgewoond en technische uitleg gekregen over de producten van Rhoss. Het hoogtepunt van de cursus was een bezoek aan de Rhoss-fabriek, waar het team een kijkje achter de schermen kreeg.

Naast het harde werken was er ook tijd voor ontspanning; het team heeft er privé een dagje aan vastgeplakt om met elkaar Venetië te bezoeken. En ze hebben zich daar prima vermaakt!

De investering in het verbreden van de kennis over koelmachines en warmtepompen zorgt ervoor dat alle verkopers een grondig begrip hebben van de werking van de machines die AQ Cooling aanbiedt. Hierdoor zijn we in staat om goede service te bieden aan onze klanten en hen deskundig advies te geven bij het kiezen van de meest geschikte klimaatbeheersingssystemen.

Wist je dat Rhoss zelf de warmtewisselaars produceert die worden gebruikt in de koelmachines, warmtepompen en LBK’s? Als exclusief distributeur op de Nederlandse markt zijn wij hier erg trots op!