Nieuwsbrief – december 2022

 “Bij AQ Group bieden ze de juiste ondersteuning en voel ik mij belangrijk als klant”

Voor deze editie van de nieuwsbrief spraken wij met Jason Schoop. Jason is ruim zeven jaar werkzaam bij Breman Zwolle in de functie contractbeheerder. “Als contractbeheerder mag ik de contracten beheren op het gebied van utiliteit waar onze vestiging in is gespecialiseerd. Diverse contracten heb ik in mijn portefeuille op de meest bijzondere locaties: van overheidsinstellingen, musea tot aan dierentuinen. Daarnaast werken wij nauw samen met de andere Bremanvestigingen verdeeld over het land om landelijke dekking te creëren en de klanten op de juiste manier te bedienen”, aldus Jason.

Inmiddels heeft Jason ruim zeven jaar ervaring met AQ Group en legt uit wat wij voor hen betekenen: “Ooit begonnen met opdrachten voor het reinigen van kanalen en inmiddels de samenwerking uitgebreid door de onderhoudswerkzaamheden grotendeels door AQ Group te laten uitvoeren aan de klimaatinstallaties. Kostentechnisch is het voor ons ook gewoon voordeliger om AQ Group in te zetten. Jullie hebben tenslotte alles bij de hand om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren daar waar wij niet in gefaciliteerd zijn. Van begintraject tot aan de juiste rapportages: jullie nemen dit uit handen. Daar waar we dienstverlening bij jullie neer kunnen leggen, doen we dat graag.”

Op onze vraag of Jason tevreden is steekt hij gelijk van wal: “Zeker weten. Naar mijns inziens staan jullie voor kwaliteit. De kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden, het snelle schakelen, kwaliteit van rapporteren en de kwaliteit van de communicatie. Ik word altijd geholpen en mijn vragen worden beantwoord. De adviezen die AQ Group geeft, kunnen wij heel veel mee en dit maakt dat wij ons belangrijk voelen als klant!”