Nieuwsbrief – december 2022

Medewerker stelt zich voor

“In projecten weten de verschillende divisies van AQ Group elkaar te vinden en mede daarom groeit AQ Construct ook hard en dat zorgt voor een extra uitdaging die ik leuk vind!”

In deze nieuwsbrief willen wij graag Michael Bredewoud aan u voorstellen. Sinds de oprichting van AQ Construct vorig jaar bekleedt hij de functie van Project Coördinator voor deze divisie. Met zijn jarenlange ervaring in de techniek is hij de aangewezen persoon om de projecten met montagewerkzaamheden in goede banen te leiden.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Elke dag verschillend! Als ik in de ochtend begin dan heb ik als eerste contact met de monteurs voor en bespreken wat er gedaan moet worden. Daarna ga ik altijd even langs bepaalde projecten om te kijken hoe het gaat en eventueel bij te sturen. In de middag handel ik de administratieve taken af en zorg ik dat de juiste materialen op tijd binnen zijn. Eens per week hebben we een overleg waar we huidige projecten bespreken.

Hoe vind je het om te werken bij AQ ?

Buiten dat wij met zijn allen hard aan het werk zijn, is er ook een goede sfeer. We zijn echt een team en dat merk je ook aan hoe wij als collega’s met elkaar om gaan: collegiaal! Maar ook in projecten weten de verschillende divisies van AQ Group elkaar te vinden en mede daarom groeit AQ Construct ook hard en dat zorgt voor een extra uitdaging die ik leuk vind!

En wat is dan het verschil tussen andere bedrijven en hier?

Bij andere grotere bedrijven in de installatietechniek is het vaak ietwat onpersoonlijk. De directeur weet hier wie je bent, wat je kan en hoe het met je gaat. Daardoor voel je je als persoon waardevol voor de organisatie. En respect voor elkaar is hier echt onderdeel van de bedrijfscultuur.

Zijn er projecten die bij jou zijn blijven hangen?

Bijvoorbeeld onze eerste mooie klus die wij hebben gedaan. Wij hebben toen gelijk kunnen laten zien wat wij in huis hadden en wat wij kunnen. Dat ging om een technische ruimte met vier cascade ketels die wij hebben gemonteerd, gelast en geïsoleerd. Dat wij het hele pakket uit handen hebben genomen en geheel naar wens van de installateur hebben uitgevoerd geheel was gelijk een bewijs van ons kunnen. Ze waren zelfs zo positief dat wij van diezelfde opdrachtgever maar liefst 14 opdrachten extra kregen. Dat zegt veel en daar doen we graag elke dag een stapje extra voor!