Nieuwsbrief – juni 2023

Klant aan het woord: Emiel Vastenhouw

“Ik zal AQ Group niet alleen aanbevelen, maar gun jullie het werk ook. Ik denk dat dat nog beter is dan aanbevelen.”

Voor deze editie van de nieuwsbrief is Emiel Vastenhouw geïnterviewd, een gewaardeerde klant van AQ Group. Emiel is momenteel werkzaam als contractmanager en heeft voorheen ervaring opgedaan als werkvoorbereider en klantmanager. Onlangs hebben Emiel en AQ Group hun eerste project samen afgerond. In dit interview vertelt hij hoe hij deze samenwerking heeft ervaren.

Emiel begint zijn verhaal bij het eerste kennismakingsmoment tussen hem en AQ Group. Deze ontmoeting vond plaats tijdens een project bij een klant. Tijdens dit project stond Emiel voor een uitdagende taak: het plaatsen van filters volgens strikte veiligheidsvoorschriften en wet- en regelgeving. Op dat moment wees een collega Emiel op AQ Group als mogelijke oplossing. Met deze informatie in gedachten nam hij contact op met onze salesmanager Martijn Bos, om de situatie te bespreken. “Ik heb uitgelegd wat noodzakelijk was om het project succesvol te maken, en Martijn gaf aan dat hij die uitdaging zag zitten.”

Na deze kennismaking is de samenwerking vrijwel meteen ontstaan. Emiel was aangenaam verrast door de professionele communicatie die hij met AQ Group ervoer. Hij benadrukt: “Ze zijn gewoon de afspraken nagekomen die we aan de voorkant waren overeengekomen. En dat is hetgeen wat mij ook heel erg bevalt aan AQ Group, gewoon het nakomen van de afspraken.” Hij benadrukt dat dit niet alleen gold voor het contact met zijn contactpersonen, maar voor iedereen. “Wat ik heel leuk vind aan AQ Group, is dat of ik nou met Martijn, Jesse, of wie dan ook te maken heb, iedereen neemt gewoon op zijn manier zijn verantwoordelijkheid.”

Naar aanleiding van deze opmerking ontstond er een gesprek, waarin hij enthousiast vertelde over de aspecten van samenwerking met klanten die hij belangrijk vindt. Het werd al snel een gezellige uitwisseling van ervaringen, waarbij hij benadrukte dat open communicatie en wederzijds vertrouwen essentieel zijn voor een succesvol partnerschap.

In het geval van AQ Group vertelt Emiel dat hij de veelzijdige communicatiemogelijkheden fijn vond. “Het contact verliep telefonisch, via de mail en WhatsApp. Er zijn verschillende kanalen waarop we communiceerden. Hierdoor werd het contact goed onderhouden. Ik weet dat als ik een reactie stuur, ik eigenlijk altijd een reactie terug krijg. Dat is ook prettig. Je hoeft niet in een afwachtende houding te zijn.”

Voor Emiel is de samenwerking met AQ Group meer dan alleen zakelijke transacties. Hij waardeert niet alleen de professionele benadering, maar ook de persoonlijke ’touch’.  Zo heeft hij ook een paar keer gevraagd of een collega van AQ Group een presentatie wilde geven, zowel aan de klant als aan zijn collega’s. Emiel geeft aan dat dit geen enkel probleem was.

Op de vraag of hij nog iets kwijt wil over AQ Group, antwoordt hij overtuigend: “Jullie maken mij enthousiast om jullie dienstverlening te promoten. Ik voel mezelf een beetje een ambassadeur en zal jullie niet alleen aanbevelen, maar gun jullie het werk ook. Ik denk dat dat nog beter is dan aanbevelen.”