Nieuwsbrief – maart 2022

Medewerker stelt zich voor

“AQ is een harstikke leuk en fijn bedrijf om bij te werken. Het voelt als familie en iedereen staat voor elkaar klaar”                                                                               

In deze nieuwsbrief willen wij graag Myrna de Ronden aan u voorstellen. Myrna is begonnen als supportmedewerker voor de divisie AQ water en vanaf dit jaar bekleedt zij de functie van Service Coördinator voor deze divisie.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Ik ben eigenlijk betrokken bij alle projecten waar ik van A tot Z het traject coördineer. Als er een opdracht binnenkomt, kijk ik of alle informatie volledig is en waar nodig bestel ik materiaal en zorg dat de werkzaamheden ingepland worden. Als de werkzaamheden zijn afgerond, controleer ik het nog eens. Momenteel geef ik leiding aan twee collega’s bij mij op de binnendienst: een planner en een supportmedewerker en als er escalaties zijn ben ik het eerste aanspreekpunt.

Hoe vind je het om te werken bij AQ Group?

AQ is een harstikke leuk en fijn bedrijf om bij te werken. Het voelt als familie en iedereen staat voor elkaar klaar. Ik heb al een aantal bedrijven in mijn leven meegemaakt maar deze werkgever is gewoon heel fijn en heeft veel voor zijn personeel over. En we hebben ook diverse bedrijfsfeesten per jaar dus dat is ook gezellig!

Wat is dan het verschil tussen andere bedrijven en AQ Group?

Het verschil zit hem denk ik in de platte organisatie die wij hebben. Als medewerker heb je niet een leidinggevende en een manager en nog een manager dan pas een directeur. De lijnen zijn kort en onze afdeling is bijvoorbeeld in hoge mate zelfsturend. Zelf in oplossingen denken en niet per se dat er op elke stap die je zet gelet wordt zolang het goede resultaat er maar is. Je bent best redelijk vrij in wat je mag en kan. Met mate natuurlijk!

Wat heb je geleerd bij AQ Group?

In de tijd dat ik hier werk, ben ik enorm gegroeid. Nog zelfstandiger geworden maar ook geleerd om verantwoordelijk te zijn. Qua technische kennis ben ik echt nog niet waar ik zou willen zijn maar ik krijg de kans om in de praktijk mee te gaan naar diverse werkzaamheden en daarmee mijn technische kennis naar een hoger niveau te tillen. Als opdrachtgevers bellen, kan ik steeds vaker zelf een antwoord geven en dat is bijzonder prettig. En mocht ik de vraag niet kunnen beantwoorden, dan staat er altijd een specialist klaar om te antwoorden en zo breid ik dan mijn kennis weer uit.

Wat betekent het voor jou om bij AQ Group werkzaam te zijn?

Het is toch echt een hele mooie stap in mijn carrière! Begonnen in een tijdelijke functie had ik nooit verwacht dat ik in 2,5 jaar mij zou kunnen en mogen ontwikkelen tot deze functie. Daar zal ik AQ Group altijd dankbaar voor blijven.