Nieuwsbrief – maart 2022

Beste relatie,

Directeur | AQ GroupDit jaar staat in het teken van ons 20-jarig bestaan. Wij zullen daar in deze nieuwsbrief ook bij stilstaan. Als ik terugkijk naar 20 jaar geleden dan denk ik nog aan de tijd dat ik begon. In 1e instantie in mijn eentje maar al snel samen met een paar collega’s begonnen wij met het reinigen van luchtkanalen en het reconditioneren van luchtbehandelingskasten. En dan nu, 20 jaar later hebben we een fors, modern, innovatief bedrijf waar kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan en waar het personeel trots is op hetgeen ze doen.

AQ Group is uitgegroeid tot een belangrijke partij op het gebied van klimaat- en drinkwatersystemen en koeling met op dit moment meer dan 130 medewerkers. Met onze verschillende divisies en onderlinge samenwerkingsverbanden kunnen wij de opdrachtgever voorzien van een breed scala aan diensten en producten met betrekking tot klimaat- en drinkwatersystemen en koeling.

In deze nieuwsbrief staan we stil bij een aantal aspecten binnen ons bedrijf wat wij de moeite waard vonden om met u te delen.

Ik ben dankbaar voor de samenwerking met u en ik wil onze samenwerking graag de komende jaren voortzetten en waar gewenst verder uitbreiden met onze andere divisies. Ik spreek dan ook de verwachting en hoop uit dat dit het uitgangspunt is voor de komende 5 jaar richting ons 25-jarig jubileum.

Ik wens u vast veel leesplezier.