Nieuwsbrief – maart 2022

AQ Group ontmoet u graag op de VSK 2022

“VSK zet je op voorsprong”

Van 17 t/m 20 mei zijn wij weer present op de Vakbeurs voor de Installatietechniek (VSK) in de Jaarbeurs te Utrecht. VSK is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. En het is ook nog eens een feestelijke editie. VSK 2022 viert de 25e editie van deze belangrijke installatiebeurs!

Wij hebben wederom een bijzondere stand ontworpen waarin wij zowel onze vertrouwde technieken als nieuwe producten en diensten laten zien. Centraal op onze stand staat duurzaamheid en hoe technieken in lucht- en waterbehandeling en koeling de duurzaamheid van een gebouw kunnen vergroten en tegelijkertijd de onderhoudskosten kunnen verlagen.

Zo is er een uitgebreide presentatie over de verduurzaming van klimaatinstallaties door het toepassen van EC-ventilatoren. EC-ventilatoren zorgen voor een aanmerkelijk lager energieverbruik en daardoor minder CO2 uitstoot. Tevens is hierop in veel gevallen een EIA (Energie Investeringsaftrek) van toepassing.
Ook presenteren wij de nieuwste duurzame luchtfilters op de Nederlandse markt: AQ Circle-R®. Volledig circulair!
En voor de eerste keer staat AQ Cooling op de beurs. Zij staan voor u klaar met duurzame oplossingen voor het koelen en verwarmen van gebouwen en industriële processen.