Nieuwsbrief – maart 2023

Medewerker stelt zich voor

“Ik ben AQ Group ontzettend dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en voor de mooie stappen in mijn carrière die ik heb mogen maken.”

In deze nieuwsbrief willen wij u graag het gezicht achter de nieuwsbrief aan u voorstellen. Kim Leijen is 7 jaar geleden in dienst gekomen bij AQ Group als receptioniste maar nu inmiddels 4 jaar werkzaam als HR & Marketing medewerker.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Gelukkig zijn mijn werkdagen heel divers en is geen dag hetzelfde. Van kennismakingsgesprekken met nieuwe collega’s, het opstellen van brieven en arbeidsovereenkomsten tot aan het regelen van opleidingen en alles daartussen in, houd ik mijzelf mee bezig. Ik adviseer ons personeel graag en sta ik iedereen te woord. Maar ook het organiseren van diverse evenementen en beurzen of het schrijven van de nieuwsbrief en Linkedin posten. Dankzij het brede takenpakket en de veelzijdigheid van de functie komen er veel ad-hoc werkzaamheden aan bod maar ook leuke grotere projecten waarmee wij bestaande processen verbeteren.

Hoe vind je het om te werken bij AQ Group?

Het voelt inmiddels als een AQ-familie, collega’s zijn behulpzaam en er heerst echt een teamgevoel. We hebben uiteindelijk allemaal hetzelfde doel en dat is met elkaar de juiste kwaliteit aan onze klanten te blijven bieden. Vanuit de werkgever krijg je als werknemer veel vertrouwen en de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen! In samenspraak is er veel mogelijk bij AQ en ik kan uit eigen ervaring vertellen dat ambities hier ook echt werkelijkheid kunnen worden.

Wat heb je geleerd bij AQ Group?

In de tijd dat ik hier werkzaam ben, heb ik met begeleiding van mijn leidinggevende ontzettend veel geleerd. Zowel qua werkzaamheden als op persoonlijk vlak. Binnenkort start ik met een opleiding om mijn kennis op het gebied van HR uit te breiden. Het is fijn dat de werkgever investeert in de ontwikkeling van het personeel en inspeelt op hun behoeftes. Dat geeft mij een gevoel van vertrouwen en dat zorgt ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga.

Wat betekent het voor jou om bij AQ Group werkzaam te zijn?

Ik ben AQ Group ontzettend dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en voor de mooie stappen in mijn carrière die ik heb mogen maken.