Nieuwsbrief – maart 2023

Beste relatie,

In deze nieuwsbrief staan we stil bij een aantal aspecten binnen ons bedrijf die wij de moeite waard vonden om met u te delen.

Zo kunt u lezen over het behandelen van luchtkanalen met AEROSEAL®. Hiermee wordt de luchtlekkage tot bijna nul gereduceerd en de behandeling levert een enorme energiebesparing op.

Verder in deze nieuwsbrief nemen wij u mee in één van de vele activiteiten binnen onze divisie AQ water. Onze scope in deze dienstverlening is zó groot en zó divers dat wij er bijna niet over uitgepraat raken. Als u nog geen zaken doet met deze divisie dan nodig ik u graag uit om dit wel te doen.

Daarnaast nog enkele andere interessante artikelen zodat u weer op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen bij ons bedrijf.

Het is alweer half maart en dat betekent dat de lente voor de deur staat. Ik wil u daarom nog één ding op het hart drukken: vergeet niet de condensors in deze periode te reinigen en, indien nodig, te coaten! U bespaart daar een enorme hoeveelheid energie mee en de levensduur van de installatie wordt gewaarborgd.

Rest mij u nog alvast een fijne lenteperiode toe te wensen.